Una quarantena de persones provinents de diferents municipis de Catalunya van trobar-se a Cervera, diumenge 1 de desembre, per gaudir del premi que els va tocar el passat mes de juliol en la campanya “Barris antics, compra i guanya”.

La jornada va començar al matí, quan els premiats van reunir-se al Centre d’Acollida Turística de Cervera, on se’ls va obsequiar amb un lot de productes de proximitat, fet amb la col·laboració de la Diputació de  Lleida i la Paeria de Cervera; un val de descompte, que van poder bescanviar a les parades del Mercat de Nadal a la plaça Major; i una visita guiada als principals punts d’interès de la ciutat. Finalment els participants es van  reunir per dinar tots junts al restaurant CAT-Cafè.

Durant tota l’estada a Cervera van estar acompanyats dels  regidors de Promoció Econòmica, Raimond Fusté, i la regidora de Turisme Roser Segura, els quals “valoren molt positivament la jornada i la globalitat del projecte de Pla de barris, que posa en valor el comerç del centre històric i en potencia el seu patrimoni”.

La campanya “Barris antics, compra i guanya” és una iniciativa per fomentar el comerç del centre històric que es va desenvolupar el passat mes de juny als comerços dels nuclis antics de les 30 ciutats que formen part de la Xarxa de barris antics. Les persones afortunades van guanyar experiències turístiques en un dels altres municipis catalans participants a la campanya.