El passat dimarts 11 de juny va tenir lloc, per segon any consecutiu, la Festa de la Música a Cervera, a la qual van ser presents professorat, alumnat, famílies i petits encuriosits per la música.

Malgrat el mal temps, es va poder dur a terme a dins de la Universitat i al Paranimf, on va aplegar moltes nois i noies, infants i famílies. Els més petits van poder provar tots els instruments que s’ensenyen al Conservatori. Realment interessant i atractiu per als qui no havien provat mai cap instrument i per tenir una prèvia als estudis que es duen a terme al centre. Un motiu més per ensenyar l’activitat que es desenvolupa al centre, apropar-la a la gent de Cervera, afavorir la tria d’instrument i iniciar la motivació interpretativa entre els infants.

A més, diverses formacions van mostrar el seu treball -des dels acordions, guitarres, saxos, orquestra o percussió-. Finalment, els alumnes de primer de nivell elemental van interpretar una adaptació del “Llibre de la Selva” de Rudyard Kipling i que amb el nom “La Selva Cerverina” els va dur a ser intèrprets i protagonistes, sota la direcció de Guillem García i Ester Brescó i la narració d’Aurora Matías i Míriam Cortada.

Així doncs, exitosa nova edició de la Festa de la Música, on tota la comunitat educativa mira d’apropar-se a les noves generacions i al centre de la ciutat.

Informació aportada per Santi Riu (Conservatori de Música de Cervera).