Els carrers de Cervera van viure una espectacular i multitudinària festa per homenatjar els campions del món de motociclisme 2019, els germans Marc Márquez, campió de Moto GP, i Àlex Márquez, campió de Moto 2.

Milers de persones, arribades de tot Catalunya i de l’Estat espanyol, van omplir els carrers de Cervera, dissabte 9 de novembre, en la festa de celebració que van organitzar els clubs de fans del dos pilots.

Els actes van començar a les 17 hores, amb una roda de premsa de Marc i Àlex Márquez al Paranimf de la Universitat. La convocatòria va aixecar una gran expectació, amb la presència d’uns 50 mitjans de comunicació.

A les 19 hores va sortir per la porta de la Universitat el camió sobre el qual anaven els dos pilots, amb els integrants dels seus equips. A la plaça Universitat els esperaven milers d’aficionats, que van poder gaudir del pas de la comitiva amb seguretat darrere un llarg tram de tanques.

La cercavila, amb l’animació del grup de percussió Bombollers de Cervera, va passar per la plaça Sant Miquel, el carrer Santa Anna, la rambla Lluís Sanpere i va acabar a la plaça Pius XII, on estava muntat un espectacular escenari cobert. Des d’allà, els dos campions, els seus familiars i els membres dels equips van compartir la celebració amb tots els fans que omplien la plaça.

Enllaç a la notícia de TV3.
Enllaç a la notícia a motorsport.com.
Enllaç a la notícia del Diari Segre.
Enllaç a la notícia de Mundo Deportivo.