Els actes s’inicien el dimecres 20 amb el taller “Volar dibuixant”, prèvia de l’estrena de l’espectacle “La nena dels pardals”, el diumenge 24 al Gran Teatre de la Passió.

El taller familiar ‘Volar dibuixant’ de Noemí Villamuza, autora de les il·lustracions de l’espectacle ‘La nena dels pardals’, dona el tret de sortida aquest dimecres a les activitats de la setmana de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. L’activitat, que ja té l’aforament complet, té lloc a les 18 hores a la Biblioteca Comarcal Josep Finestres.
El taller és una activitat paral·lela de l’espectacle ‘La nena dels Pardals’, que s’estrena diumenge a les 18 hores, al Gran Teatre de La Passió.
Es tracta d’un espectacle basat en el llibre amb el mateix nom de Sarah Pennypacker, adaptat per la companyia Teatre al Detall i amb la música en directe de La Tresca i la Verdesca i les il·lustracions de Noemí Villamuza.
Tot plegat s’emmarca dins el projecte ‘Llibres a escena’, que vol fomentar el gust per la lectura a partir de tres eixos: literatura, il·lustració i teatre, un projecte de nova creació de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019.

Dijous el Museu de Cervera acollirà la inauguració de l’exposició ‘Fadunito 15 anys’, que recrea l’aniversari de la companyia cerverina internacional de teatre de carrer, que enguany ha presentat el seu espectacle ‘Fragile. Work in progress’ en el marc de la Capital Cultural. La mostra es podrà veure fins al 23 de febrer.

El cap de setmana s’iniciarà amb la jornada ‘Dones rurals, motor de progrés’, que forma part de la ‘V Jornada sobre emprenedoria i lideratge femení’, que se celebrarà el dissabte 23, de 9 a 14 hores, a l’Auditori de Cervera.

El mateix dissabte, l’Auditori municipal acollirà, a les 20.30 hores, ‘Epíclesis Flamenca’, un recital de flamenc tradicional i modern d’Albert Cases Boquet, d’arrels cerverines que actua a Cervera per primer cop després de girar per tot el món.

Informació d’interès

Taller ‘Volar dibuixant’
Taller familiar amb Noemí Villamuza, autora de less il·lustracions de l’espectacle ‘La nena dels pardals’
Biblioteca Comarcal Josep Finestres
Dimecres 20 novembre a les 18 h
Aforament complet

‘Fadunito 15 anys’
Museu de Cervera
Inauguració: Dijous 21 novembre a les 19 h
Durada: del 21 novembre al 23 febrer

‘Dones rurals, motor de progrés’
V Jornada sobre emprenedoria i lideratge femení
Auditori Municipal de Cervera
Dissabte 23 novembre, de 9 a 14 h

‘Epiclesis flamenca’
Recital d’Albert Cases Boquet
Auditori
Dissabte 23 novembre, 20.30 h
Preu: 15 €
Entrades a la venda 1 hora abans al mateix Auditori
Venda anticipada: Tastalletres i La Bombolla

‘La nena dels pardals’
Cicle Llibres a escena
Espectacle familiar
Gran Teatre de la Passió
Diumenge 24 novembre, 18 h

Més activitats a Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019

“Prop de Hollywood”
La Farinera
Fins al 24/11

“Artesans del Barroc. Cervera i l’art del seu temps”
Antiga Biblioteca de la Universitat
Fins al 12/04