El pilot cerverí Àlex Márquez és el nou campió del món de Moto2, gràcies a una actuació impecable al Gran Premi de Malàisia, on ha finalitzat en segona posició, després d’una dura batalla amb els seus rivals pel títol, Brad Binder i Thomas Lüthi.

Els comptes sortien amb aquest segon lloc, just per darrere de Binder, al qual avantatja en 28 punts, quan només queda una carrera per disputar-se. D’aquesta manera, Àlex Márquez s’assegura, als seus 23 anys, el seu segon Campionat del Món, després del títol de Moto3 que va guanyar el 2014.

Alex Márquez:
“Estic molt, molt feliç. Gràcies a l’equip perquè ha fet un gran treball. M’han donat la confiança tota la temporada, però especialment aquest cap de setmana, perquè veníem de carreres on havíem patit molt. La d’avui també ha estat una cursa molt dura i molt difícil pel que hi havia en joc, i l’hem gestionat de la millor manera. L’únic que puc dir és que estic molt feliç. Estic vivint un somni i vull gaudir aquest moment amb tot el meu equip. La cursa ha estat difícil perquè des de la primera volta he tingut problemes amb la roda davantera per controlar el límit de l’asfalt, que he gestionat bé perquè Lüthi ha pressionat fort per darrere. Malgrat el complicat que ha estat, hem fet una gran carrera i estic molt feliç pel resultat i pel campionat “.

Informació i imatge extret del Fan Club Àlex Márquez 73.