Saltar a continguts

Turisme de Cervera

Navegació

Menú principal

Museus

MUSEU COMARCAL DE LA SEGARRA

L'actual Museu Comarcal de Cervera és el resultat de la suma de dos museus amb una llarga i complexa trajectòria: l'antic Museu Duran i Sanpere i el Museu del Blat i la Pagesia. Comptant també amb les dues sales d'exposicions del Museu Comarcal de Cervera que ens permeten conèixer l'important fons històric i artístic que conserva el museu.
Si fem un repàs per la llarga història formativa del Museu, podem afirmar que el Museu de Cervera és un dels exemples més primerencs de museu de territori ja que els seus primers esbossos es remunten a inicis del segle XX. El 1957, Agustí Duran i Sanpere arriba a la jubilació i amb ella reprèn la seva idea d'un museu per Cervera. Així doncs, el 1957 es converteix en la data oficial d'inauguració del Museu.

Imatge de complement
Ampliar imatge
MUSEU DURAN I SANPERE

Casa de la família Duran i Sanpere, es tracta de la interpretació d'una casa de la burgesia terratinent del segle XIX, la qual conserva al seu interior el mobiliari i objectes que decoraven la casa.

Imatge de complement
Ampliar imatge
MUSEU DEL BLAT I LA PAGESIA

Museu etnogràfic que presenta una mostra significativa de la cultura material de les diferents activitats de la vida rural.

(Tancat temporalment per reformes)

 

Imatge de complement
Ampliar imatge
EXPOSICIÓ MARC MÁRQUEZ

El Museu Comarcal de Cervera ofereix actualment una exposició del Marc Márquez. Per horaris i entrades consulteu al enllaç següent.

 

Imatge de complement
Ampliar imatge
Entrada conjunta MUSEU + CAT

El Museu Comarcal de Cervera i el Centre d'Acollida Turística , han posat en marxa l'entrada conjunta al espai temàtic del CAT ,dedicat a la Generalitat de Catalunya, i a la Casa Duran i Sanpere ( casa de l' historiador Duran i Sanpere conservada com a principis del segle XX).

El preu de l'entrada conjunta és de 3€ ambdos museus.

Imatge de complement
Ampliar imatge