Saltar a continguts

Turisme de Cervera

Navegació

Menú principal

Àrea d' autocaravanes

Àrea d'aparcament i serveis per autocaravanes

L’àrea de Cervera L’àrea de Cervera, inaugurada oficialment al febrer del 2014, és una àrea d’estacionament públic, la seva gestió i manteniment depèn de l’Ajuntament.

Ubicada a al costat de l’oficina de turisme. CAT, davant la comissaria dels Mossos d’Esquadra i just en el punt de connexió entre l’A2 i l’Eix Transversal.

Les coordenades d’ubicació de l’àrea són: 1º 17’ 02” E i 41º 40’ 41” N.

Està dins el grup de ÀREA DE SERVEI I PERNOCTA que ofereix Servei de càrrega i descàrrega dels dipòsits de les autocaravanes, ofereix també una zona tranquil•la i segura per la pernocta, que queda limitada segons la normativa vigent a 48h.

 

Imatge de complement
Ampliar imatge
Imatge de complement
Ampliar imatge

Amb aquesta nova infraestructura, la Paeria de Cervera pretén potenciar turísticament la ciutat i que el sector turístic suposi un dinamitzador del comerç i la gastronomia locals.


 

 

L’àrea d’aparcament de Cervera disposa de les dotacions següents:

  • Zona d’estacionament: Espai d’estacionament i pernocta, senyalitzat per barres de formigó i delimitat per arbrat. L’aparcament disposa de 10 espais senyalitzats i hi ha capacitat en l’espai per a 50 vehicles.
  • Zona de moll: Espai per a realitzar el manteniment de l’autocaravana. Hi ha una reixeta per al buidatge d’aigües grises; El punt de buidatge del casset WC químic, 'aigües negres' matèries fecals i orina, que està proveït d'una tapa de registre perfectament hermètica; Aixeta amb aigua potable, amb filtre estàndard a enganxar mànega per a l’ompliment del dipòsit; Endoll per donar subministrament elèctric i carregar les bateries del vehicle en cas d’emergència i la zona de reciclatge i deixalleria, amb 4 contenidors per a facilitar el reciclatge.
  • Enllumenat: Llum exterior amb fanal de creueta de tres focus que s’encendrà juntament amb l’enllumenat públic.
  • Senyalització: Senyalització a les quatre entrades principals de la ciutat i just davant de l’aparcament.
  • Cafeteria i agrobotiga:  Proporcionant productes de La Segarra i  mostrant l'ecència gastronómica de la zona als interesats. Obert de dimarts a diumenge de 08:00h  a 20:00h 

 

                          

Annex: NORMATIVA  (pdf 376.18KB)